ΣΥΧΝΟΤΕΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Μπορείτε να διαβάσετε τις συχνότερες ερωτήσεις προτού μας στείλτε email.

Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 50€, σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά. Για παραγγελίες μικρότερες του παραπανω ποσού το κόστος των μεταφορικών εξαρτάται από τις εκάστοτε αλλαγές στους τιμοκαταλόγους των εταιρειών courier. Αυτήν τη στιγμή είναι 5€/αποστολή. Οι παραγγελίες με αντικαταβολή, επιβαρύνονται με 2€/αποστολή.

Δεχόμαστε πληρωμές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες μέσου του ασφαλούς συστήματος της Nexi (Alpha Bank), τραπεζική μεταφορά στους λογαριασμούς μας σε Alpha Bank και Eurobank, καθώς και αντικαταβολή (επιπλέον κόστος 2€).

Παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή πριν από τις 15.00 αποστέλλονται αυθημερόν για προϊόντα που υπάρχει διαθεσιμότητα. Παραγγελίες που καταχωρούνται Σάββατο ή αργίες, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη. Ο χρόνος παράδοσης συνήθως είναι από 1 έως 3 ημέρες, εξαρτάται από την υπηρεσία courier και μπορεί να αλλάζει ανάλογα με την περίοδο και την περιοχή (π.χ. παράδοση σε νησιά, απομακρυσμένες περιοχές κλπ.)

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν που αγοράσατε από εμάς είναι ελαττωματικό (DOA – Dead On Arrival, αλλοιωμένη συσκευασία, λάθος χρώμα ή γεύση, λάθος μέγεθος κλπ.) παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς και θα δώσουμε άμεση λύση στο πρόβλημά σας.

Μπορούμε να εκδώσουμε τιμολογιο αντί για απόδειξη λιανικής πώλησης. Το μόνο που θα χρειαστούμε από εσάς, είναι να μας το επισημάνετε στις σημειώσεις της παραγγελίας και να καταχωρήσετε το ΑΦΜ στο οποίο θα εκδοθεί το τιμολόγιο. Σε περίπτωση που χρειαστούν περαιτέρω διευκρινίσεις ή πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Επικοινωνήστε μαζι μασ

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Συμφωνία GDPR