11,00 

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Μιας Χρήσης Χωρίς Νικοτίνη στα 1000 puffs με γεύση Φράουλα – Καρπούζι. Όλη η γεύση σε ένα vape χωρίς νικοτίνη για όσους αναζητούν την απόλυτη γεύση.

11,00 

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Μιας Χρήσης Χωρίς Νικοτίνη στα 1000 puffs με γεύση Σταφύλι. Όλη η γεύση σε ένα vape χωρίς νικοτίνη για όσους αναζητούν την απόλυτη γεύση.

11,00 

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Μιας Χρήσης Χωρίς Νικοτίνη στα 1000 puffs με γεύση Μέντα. Όλη η γεύση σε ένα vape χωρίς νικοτίνη για όσους αναζητούν την απόλυτη γεύση.

11,00 

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Μιας Χρήσης Χωρίς Νικοτίνη στα 1000 puffs με γεύση Μάνγκο. Όλη η γεύση σε ένα vape χωρίς νικοτίνη για όσους αναζητούν την απόλυτη γεύση.

11,00 

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Μιας Χρήσης Χωρίς Νικοτίνη στα 1000 puffs με γεύση Καρπούζι. Όλη η γεύση σε ένα vape χωρίς νικοτίνη για όσους αναζητούν την απόλυτη γεύση.

11,00 

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Μιας Χρήσης Χωρίς Νικοτίνη στα 1000 puffs με γεύση Βατόμουρο Ice. Όλη η γεύση σε ένα vape χωρίς νικοτίνη για όσους αναζητούν την απόλυτη γεύση.

11,00 

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Μιας Χρήσης Χωρίς Νικοτίνη στα 1000 puffs με γεύση Ανάμικτα Φρούτα. Όλη η γεύση σε ένα vape χωρίς νικοτίνη για όσους αναζητούν την απόλυτη γεύση.

9,00 

Το HQD Wave Dubai Double Apple με salt νικοτίνη και γεύση Διπλό Μήλο στα 650 puffs. Ο συνδυασμός πράσινου και κόκκινου μήλου θυμίζει το μήλο του ναργιλέ. Το ξινό και το γλυκό μήλο δημιουργούν την απόλυτη ισορροπία για μια έντονη και σωστή γεύση.

9,00 

Το HQD Wave Persia Peach με salted νικοτίνη και γεύση Ροδάκινο στα 650 puffs. Όλοι το έχουμε γευτεί και όλοι αγαπούμε την γεύση του κι ας κάποιοι μισούν την φλούδα του. Στο vape αυτό όλη η γεύση του ροδάκινου είναι εκεί! Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε.

9,00 

Το HQD Wave Moscow – Blackberry με salt νικοτίνη και γεύση Βατόμουρο στα 650 puffs. Μια ντελικάτη γεύση που δύσκολα θα βρείτε σαν φρούτο στην χώρα μας αλλά όλοι το έχουμε γευτεί με κάποιο τρόπο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σας απογοητεύσει.

9,00 

Το HQD Wave Red Star Lush Strawberry-Watermelon με salt νικοτίνη και γεύση Φράουλα – Καρπούζι στα 650 puffs. Ο συνδυασμός των δυο αυτών φρούτων θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστος, γεύση που σας ταξιδεύει λίγο πριν το καλοκαίρι, στα πλάνα των διακοπών και στις ήρεμες γλυκές νύχτες της άνοιξης.

9,00 

Το HQD Wave New York Mango με salt νικοτίνη και γεύση Μάνγκο στα 650 puffs. Στην πρώτη ρουφηξιά θα μεταφερθείτε στην Ταϊλάνδη, στις υπαίθριες αγορές της και στα αμέτρητα νησιά με τις χρυσές παραλίες. Δοκιμάστε το θα σας συναρπάσει.

9,00 

Το HQD Wave Florida Watermelon με salt νικοτίνη και γεύση Καρπούζι στα 650 puffs. Η απερίγραπτη απαλή γεύση του θα το καταστήσει ως το αγαπημένο σας ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης μιας και θα σας πλημμυρίσει καλοκαίρι.

8,00 

Το HQD 600 Rainbow είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με salt νικοτίνη και γεύση Φρουτένια Καραμελάκια στα 600 puffs.

8,00 

Το HQD 600 Persia Peach είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με Salt νικοτίνη και γεύση Ροδάκινο στα 600 puffs. Όλοι το έχουμε γευτεί και όλοι αγαπούμε την γεύση του κι ας κάποιοι μισούν την φλούδα του. Στο vape αυτό όλη η γεύση του ροδάκινου είναι εκεί! Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε.

8,00 

Το HQD 600 Blue Fantasy – Blueberry είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με Salt νικοτίνη και γεύση Μύρτιλο στα 600 puffs. Το έχουμε συναντήσει σε παγωτά και γλυκά και το έχουμε αγαπήσει για την ισορροπημένη πλούσια γεύση του. Έτσι κι εδώ, όλη η πλούσια γεύση του Μύρτιλου σε μια ανάσα.

8,00 

Το HQD 600 Double Fresh Ice Mint είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με Salt νικοτίνη και γεύση Μέντα στα 600 puffs. Η γνωστή δροσιά της μέντας θα σας πλημυρίσει προσφέροντας την έντονη αίσθηση του κρύου. Αξεπέραστη γεύση Μέντας που όλοι αγαπάμε.

8,00 

Το HQD 600 Καρύδα Πεπόνι – Jakarta Coconut – Melon είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με Salt νικοτίνη και γεύση Καρύδα και Πεπόνι στα 600 puffs.

8,00 

Το HQD 600 Energy – Energy Drink είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με Salt νικοτίνη και γεύση Ενεργειακό Ποτό στα 600 puffs.

8,00 

Το HQD SKU600 Moscow – Blackberry είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με Salt νικοτίνη και γεύση Βατόμουρο στα 600 puffs. Μια ντελικάτη γεύση που δύσκολα θα βρείτε σαν φρούτο στην χώρα μας αλλά όλοι το έχουμε γευτεί με κάποιο τρόπο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σας απογοητεύσει.

8,00 

Το HQD 600 Dragon Fruit – Φράουλα – Dragon Fruit – Strawberry είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με Salt νικοτίνη και γεύση Dragon Fruit – Φράουλα στα 600 puffs.