Προσφορά

-25%

VOOPOO VFL Starter Kit 650mAh

VOOPOO VFL Starter Kit 650mAh

Νέο προϊόν

VooPoo

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 26 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 26 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,30€.


26,25€ με Φ.Π.Α

35,00€ με Φ.Π.Α

Πληρωμή με ασφάλεια μέσω της Alpha Bank eCommerce
Πληρωμή με ασφάλεια μέσω της Alpha Bank eCommerce

Άλλες πληροφορίες

Το νέο όμορφο, διακριτικό αλλά και πλήρως λειτουργικό pod system της Voopoo είναι γεγονός!

Το VFL Pod System είναι ίσως το πιο κομψό και όμορφο pod που θα βρείτε στην αγορά...

Παρά την ομορφιά του, στο Voopoo VFL θα βρούμε αρκετές ενδιαφέρουσες λειτουργίες.

Η μπαταρία είναι αυτόματη, κάτι το οποίο σημαίνει πως με το που κάνουμε τζούρα το pod το "καταλαβαίνει" και δίνει ρεύμα για όσο κάνουμε την τζούρα μας!Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνετε που είναι το κουμπί στη συσκευή σας!

Επίσης στο Voopoo VFL θα βρούμε λειτουργία "Preheat" η οποία μας κρατάει την αντίσταση ζεστή, έτοιμη για να είναι η επόμενη μας τζούρα, τέλεια!

Εκτός από το Preheat μπορούμε να ρυθμίσουμε την τάση εξόδου στα 2.5, 3.0 και 3.5V, ανάλογα με το πόσο ζεστή θέλουμε να είναι η τζούρα μας.

Διαθέτει μπαταρία 650 mAh και η αμπούλα του δέχεται 0.8ml υγρού αναπλήρωσης.

Οι καταναλώσεις του VFL είναι αρκετά χαμηλές λόγω της ανταλλακτικής του κεφαλής που είναι στα 1.2Ω (στα 3.5V βγάζει 10 Watt) αλλά η παραγωγή ατμού είναι ικανοποιητική, σίγουρα μεγαλύτερη από τσιγάρο.

Σαν να μην φθάναν αυτά, η Voopoo έχει φροντίσει και για έλεγχο ροής του αέρα!Οταν βάζουμε την αμπούλα από την μια μεριά έχει σφιχτή τζούρα ενώ από την άλλη είναι μια αρκετά αεράτη τζούρα με περισσότερο ατμό.

Η θύρα φόρτισης είναι κρυμμένη στο κάτω μέρος της συσκευής.Απλά σηκώνοντας και περιστρέφοντας το κάτω μέρος αποκαλύπτεται η θύρα micro usb που μας επιτρέπει να το φορτίσουμε.

Κάντε το δικό σας σήμερα σε ένα από τα υπέροχα χρώματα που θα πιάσουν το μάτι του καθένα!

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us on Facebook