Προσφορά

-15,00€

SKYSTAR BATTERY  ASPIRE Μεγαλύτερη προβολή

SKYSTAR BATTERY ASPIRE

Νέο προϊόν

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 30 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 30 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,50€.


30,00€ με Φ.Π.Α

45,00€ με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Η Aspire σας φέρνει ακόμη ένα ποιοτικό mod με ατμοποιητή. Σας παρουσιάζουμε το ανανεωμένο και ακόμη πιο δυνατό Skystar Revvo kit. Είναι ένα mod που δέχεται 2 μπαταρίες 18650 (δεν περιλαμβάνονται) που δίνει έως 210 watt και έχει οθόνη αφής 1.3" με όλες τις λειτουργίες που περιμένετε από την Aspire. Wattage / Voltage / BYPASS / TC(Ni,Ti,SS,M1,M2,M3) και CPS (Customizable Power Settings).Οι καμπύλες της συσκευής την κάνουν εργονομική και εύκολη στην χρήση χρησιμοποιώντας μόνο ένα χέρι.

Τοποθέτηση μπαταριών

Η τοποθέτηση των μπαταριών στο SkyStar δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη. Το καπάκι είναι μαγνητικό, μέσα στην συσκευή θα υπάρχουν ευδιάκριτα τα σημάδια +/- και υπάρχει και ταινία αφαίρεσης των μπαταριών. Όταν θέλετε να προσθέσετε τις μπαταρίες απενεργοποιήστε το mod. Ανοίξτε το καπάκι χρησιμοποιώντας την εγκοπή στο κάτω μέρος και τραβήξτε το καπάκι. Τι πιο εύκολο!

Οθόνη αφής

Η οθόνη αφής είναι πολύ ευαίσθητη στο πάτημα και απαιτεί μόνο λίγα πατήματα ή swipes ΠΑΝΩ, ΚΑΤΩ ή ΔΕΞΙΑ για μπορείτε να επιλέξετε τις λειτουργίες εξόδου wattage/Voltage/BYPASS/TC(Ni,Ti,SS,M1,M2,M3) και CPS (Customizable Power Settings). 

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση σε όλες τις άλλες λειτουργίες του mod, όπως Modes, Data, System, Time και About, το τελευταίο σας επιτρέπει να δείτε την έκδοση του λογισμικού και σας δίνει έναν QR κώδικα, τον οποίο μπορείτε να σάρωσετε για πρόσβαση στον ιστότοπο της Aspire για περισσότερες πληροφορίες.

Το πακέτο περιέχει:

  • 1* SkyStar mod
  • 1* USB cable
  • 1* Warning card
  • 1* User manual
  • 1* Warranty card

Κριτικές

Γράψτε μια κριτική

SKYSTAR BATTERY  ASPIRE

SKYSTAR BATTERY ASPIRE

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us on Facebook