Δεν βρίσκετε αυτό που αναζητήσατε;

Γράψτε ξανά στο πλαίσιο αναζήτησης αυτό που ψάχνετε και θα σας εμφανίσουμε τα καταλληλότερα αποτελέσματα.

Best Sellers

8,00 

Blueberry τόσο διαχρονική. Η γεύση των ώριμων, φρέσκων μύρτιλων το καθιστά εύκολο τον βασιλιά των γεύσεων! Τέλειο άτμισμα όλη την ημέρα.

8,00 

Η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη των καλοκαιρινών φρούτων! Ο συνδυασμός ώριμου ακτινίδιου, ζουμερού φρούτου του πάθους και γκουάβα το κάνει το τέλειο προφίλ για άτμισμα όλη την ημέρα! Σίγουρα θα σας δροσίσει όταν τα πράγματα αρχίσουν να ζεσταίνονται!

3,90 

Προγεμισμένη κάψουλα Steam Train με γεύση Triple Mango για το Steam Train x Upends SPOD.

4,00 

Η scandal η no1 Ελληνική εταιρεία e-liquid και πρώτων υλών σας παρουσιάζει το nicotine booster Scandal 20mg/ml με σύνθεση 50%VG & 50%PG. Ίσως η καλύτερη επιλογή σας για καθε diy e-liquids. Ενισχυτικό νικοτίνης υψηλής καθαρότητας και ποιότητας από την scandal.

Εξαντλημένο
4,00 

Υψηλής ποιότητας Booster Νικοτίνης 10ml απο την American Stars.

3,00 

Ανταλλακτικές αντιστάσεις για το Aspire BP80, το Aspire BP stik και τους ατμοποιητές της σειράς Huracan.

3,50 

Νέες αντιστάσεις PnP X της Voopoo με πατενταρισμένο σχέδιο τεσσάρων στρώσεων για αποφυγή διαρροών, και νέο βαμβάκι με ταχύτατη απορρόφηση, βελτιώνοντας αποτελεσματικά την ατμοποίηση και τη διάρκεια ζωής της αντίστασης.PnP X Coil 0.3OhmΕύρος λειτουργίας 32-40W

Εξαντλημένο
12,90 

Φρεσκοψημένα μπισκότα και λευκή σοκολάτα μαζί με ένα ελαφρύ κέικ καρύδας. Εκπληκτική αποτύπωση όλων των βασικών συστατικών σε μια δημιουργία αμιγώς γυναικείας συνταγής από την Ivana, που θα προσελκύσει ωστόσο και τα δύο φύλα εξίσου!

13,50 

Το Killer Cookie της νέας μας σειράς θα γίνει ο νέος σας εθισμός! Ο συνδυασμός της κανέλας και του ζαχαρωτού μέσα στη ζύμη του μαλακού, μαστιχωτού μπισκότου δεν θα αφήσουν σίγουρα κανένα λάτρη του μπισκότου αδιάφορο. Το αγαπημένο μέρος αυτού του μπισκότου είναι είναι τα τραγανά, ζαχαρωτά τελειώματα που θα νιώθετε σε κάθε σας ατμιστική σας εμπειρία.

12,90 

Φρουτώδες και έξυπνα δροσερό λόγω μενθόλης αλλά χωρίς να κουράζει, συνδυάζει σταφύλι και ποικιλία μήλων σε ένα άρωμα που θα σας κερδίσει!

8,90 

Νόστιμο αφράτο κέικ με άρωμα βανίλιας και επικάλυψη τριμμένης καρύδας.

Εξαντλημένο
11,95 

Παγωτό βανίλια με ξηρούς καρπούς και μέλι.